Događaji koje smo organizovali za mame i bebe

Svakog meseca

Dan za trudnice - Ada mall

Pored redovne škole za trudnice,  svakog meseca u Soping centru Ada mall organizujemo  Dan za trudnice.  Na ovoj način uspeli smo da pružimo  edukaciju i trudnicama sa teritorije Čukarice.

Teme se menjaju ali su zato naši saradnici iz Junglebaby radnje uvek sa nama i uvek spreme neko novo iznenadjenja.

22. februar 2020. hotel Hilton

Upoznaj svet majčinstva

Održali smo naš prvi veliki događaj posvećen ranom roditeljstvu.

Puno nasmejanih lica, prelepih trudnica, smeha, jednom rečju jedna dobra energija ispunila je tog popodneva salu hotela Hilton. Naši predavači, ugledni ginekolog dr Dejan Dimitrijević, psiholog Nikolina Milosavljević i patronažna sestra Kristina Nedeljković podelili su kroz svoja predavanja iskustva i savete i preneli svoje znanje koje će sigurni smo značiti svim mamama.

Kroz program nas je vodila naša draga Tijana Prica, koja je iz ugla trudnice prenela svoje utiske i potrudila se da u sali održi dobru energiju. Kao i svaki put do sada, naši saradnici su nam pružili podršku i pripremili poklone za sve trudnice. Hvala svakoj od vas, koja je svojim prisustvom uveličala ovaj događaj.

decembar 2019.

Novogodišnje slikanje

U decembru smo za naše mame i bebe organizovali novogodišnje slikanje u klubu Svet mama.
Zavirite u deo atmosfere i uživajte u čarobnim fotografijama koje je napravila Marija Click by mama.

30. oktobar 2019.

Maskenbal za bebe

U igraonici Liberte organzovali naš prvi maskenbal za bebe.

Oko tridesetak mama i beba uživalo je u druženju, toplim napitcima i vrednim nagradama naših sponzora. Nagrada za naj masku i Jungle baby vaučer u vrednosti od 5000 dinara pripala je najmlađima, blizancima Andreju i Aleksi koje je mama kostimirala u kostim ovčica. Bila je tu i jedna Alisa, jednorog, gusari, bundevice, hobotnice, slon i žirafa, skoro čitav Zoo vrt. Verujemo da će posle ovog provoda, naš oktobarski maskenbal postati tradicija.

Svakog meseca.

Dan za trudnice 

Ada mall

Pored redovne škole za trudnice, svakog meseca u Šoping centru Ada mall organizujemo Dan za trudnice. Na ovoj način uspeli smo da pružimo edukaciju itrudnicama sa teritorije Čukarice. Teme se menjaju ali su zato naši saradnici iz Junglebaby radnje uvek sa nama i uvek spreme neko novo iznenadjenja.

1. avgust 2019.

Jazz bašta

U predivnom ambijentu Jazz bašte obeležili smo Svetsku nedelju dojenja.

Uz osveženje, voće i dobru atmosferu pričali smo o dojenju isvim izazovima koje ono nosi sa Jelenom Perić, savetnicom za dojenje. Tražimo reči kojima bi smo se zahvalili svakoj od vas kojeste svojim osmehom, pričom o svom iskustvu dali nemerljiv doprinos ovomokupljanju. Podrška i znanje, prijateljstvo i stručnost, to je ono štoželimo da pružimo svakoj od vas! Hvala i prijateljima našeg kluba koji su bili uz nas i pomoglinam da realizujemo sve naše ideje.

21. april 2019.

U zdravom telu zdrav duh, uh

Organizovali smo druženje pod nazivom "U zdravom telu zdrav duh, uh" .

Dobra energija, dragih saradnika, prijatelja i naših trudnica i mama prenela se i na bebe koje su uživale u prostorijama igraonice Mlekce. Draga Zvezdana Ljubenković, nutricionista, delila je savete trudnicama i doiljama o pravilnoj ishrani dok je Kaća iz Veselih zalogaja sa klincima pravila zdrave napitke. Naši prijatelji podržali su ovo naše prvo druženje kojim smo obeležili početak rada a verujemo i predivnih druženja.